Medlemstidningar är något särskilt!

  • 2022-06-28
Kunder

Att vår värld blir mer och mer digital har knappast undgått någon. Allt från kvitton, avtal, matbeställningar och till och med bilköp kan helt göras online idag. Utan någon kontakt med en verklig person! Nog är det lite läskigt, men endå väldigt spännande!

Något som jag tror många föredrar framför digitala varianter är en tryckt "riktig" tidning. Ni vet den där lukten som en nytryckt pappersmedia har! Precis en sådan har jag framför mig här!

Classic Mustang Club Swedens medlemstidning Mustang Club Magazine har anlänt, nummer 2 2022. Mustangklubben har idag lite drygt 4.000 medlemmar som hanteras i easyMember.

Åter tillbaka till tidningen. Jag minns när jag första gången fick ett ex av denna magnifika tidning. Det var någon gång runt 2007 och medlemsantalet låg omkring 2.000 medlemmar. Tidningen var redan då något alldelles extra. Tord som en gång startade klubben under 80-talet hade jobbat med tidningar och liknande och hade full koll på hur en riktig tidning skapas. Det märktes! Idag är tidningen på mäktiga 92 sidor! Reportage från årsmötet, artiklar om renoveringar hos medlemmar, bilder och berättelser från alla de regioner som finns i klubben! En riktig skatt för medlemmarna.

Vad är easyMemebers roll i detta?
Idag tar medlemsansvarig i Mustangklubben ut relevanta adresslistor ur easyMember på ett enkelt och smidigt vis. Denna lista skickas sedan vidare till tryckeriet som trycker och skickar ut tidningar, medlemskort och annat material som skall ut.

Snabbt smidigt och enkelt. Genom att ha medlemsregistret online, kan alla med rätt behörighet hjälpa till vid behov och inget arbete måste hamna på en ensam idiell kraft.

Om din förening är nyfiken på en digital hantering, tveka inte att höra av er så tittar vi på vad easyMember kan göra för er!

Önskar er alla en riktigt härlig sommar!