Vi presenterar Meddelandemallar

  • 2022-06-10
Nyheter

Vi släpper idag funktionen "Meddelandemallar" som tillför easyMember en viktig komponent för att era medlemmar på ett enkelt sätt skall få information till sig vid olika händelser i systemet.

Vad gör då funktionen?

Funktionen ger er som förening möjlighet att automatiskt göra utskick till era medlemmar via e-post, SMS eller brevpost när vissa händelser inträffar i systemet. Som ett exempel kan vi ta en helt ny medlem som gör sin betalning av medlemskapet. Ni vill då välkomna medlem på ett personligt sätt och kanske informera om något generellt eller liknande. Men istället för att detta meddelande skickas direkt så kan ni själva välja att just detta meddelande skall gå via e-post och att det skall skickas ut efter en valfri tid. Detta gör då att medlem uppfattar mailet som mer personligt och det kan då tas emot bättre.

Det är även möjligt att skapa egna meddelandemallar som kopplas mot en vald region. Detta kan då möjliggöra att en regionsansvarig kan "skicka" ett personligt meddelande till den nya medlemen med specifik information om just regionen medlem tillhör. Givetvis kan valfri avsändare och svarsadress ställas in på varje meddelandemall.

Ett annat scenario skulle kunna vara att skicka ett meddelande när en uppsägning registreras.