Götaströms Fordonshistoriska Klubb väljer easyMember

  • 2024-04-03
Kunder

På easyMember är vi inte bara stolta över att arbeta nära våra kunder för att maximera värdet av vår tjänst; vi är också genuint glada över att välkomna Götaströms Fordonshistoriska Klubb (GFHK) som en ny medlem i vår gemenskap. Deras engagemang för att i kulturbevarande anda sprida kunskap om, stimulera till bevarande av, och dokumentera historien bakom äldre fordon, motorer och föremål, är inte bara inspirerande utan också otroligt viktigt. Det är denna typ av arbete som gör en verklig skillnad, både för nuvarande och framtida generationer.

Vi är imponerade av GFHK:s arbete och deras årliga evenemang, Götaström Classic Motor på Vaggeryds Travbana, som de arrangerar tillsammans med tidningen Classic Motor. Detta evenemang är inte bara en stor sammankomst för entusiaster och bevarandeexperter, utan också ett fantastiskt tillfälle för allmänheten att lära sig mer om vikten av att bevara historiska fordon och relaterade föremål.

Att GFHK har valt easyMember som sin partner är en stor ära för oss, och vi är fullt engagerade i att stödja deras arbete. Vi ser fram emot att vara en del av deras framgång och att bidra till deras mål att bevara historien för framtida generationer.

GFHK har ca 500 medlemmar med ca 2.600 fordon. Allt från bilar, lantbruksmaskiner, motorcyklar och mopeder.

Varmt välkomna, Götaströms Fordonshistoriska Klubb, till easyMember.

Läs mer om föreningen på deras hemsida: 
https://www.gotastrom.nu